Adaptive Tricycles

Adaptive Tricycles

Tamamen Yeniden Tasarlandı.

Yeni küçük üç tekerlekli bisikletin ayrıntılarını burada görün

Yeni orta ve büyük üç tekerlekli bisikletlerin ayrıntılarını burada görün

Rifton'da herkesin bisiklete binme şansını hak ettiğine inanıyoruz. Bisiklete binmek eğlenceden daha fazlasıdır; tedavi edicidir. Özellikle engelli çocuklar için bisiklet sürmenin sağlığa faydalarını biliyoruz: bacak kuvveti, duruş, denge ve hareket açıklığında iyileşme. Ayrıca sosyalleşmelerine, arkadaşlarıyla ve aileleriyle etkileşimlerine nasıl yardımcı olduğunu da gördük. Uyarlanabilir üç tekerlekli bisikletler, yürüyemeyen kişilerin bağımsız hareketin neşesini ve özgürlüğünü deneyimlemesine yardımcı olur.


Broşürü İndir Adaptive Tricycle brochure.


Uyarlanabilir üç tekerlekli bisikletler ürettiğimiz kırk yıl boyunca sürekli olarak tasarımlarımızı daha erişilebilir ve işlevsel hale getirmeye çalıştık. Yeni Rifton Adaptif Üç Tekerlekli Bisiklet, en iyi sürüşü yaratmak için deneyimimizi ve katkılarınızı en son malzemeler ve teknolojiyle bir araya getiriyor. Şık, sağlam, uyarlanabilir ve çok eğlenceli.

Neyse ki sigortacılar ve diğer finansman kaynakları bile engelli bir kişi için üç tekerlekli bisikletin eğlence amaçlı olmaktan çok daha fazlası olduğunu anlamaya başlıyor; Adaptif üç tekerlekli bisiklet, bağımsız olarak yürüyemeyen veya uzun saatler boyunca tekerlekli sandalyede oturan kişiler için genellikle tıbbi açıdan gereklidir.


Faydalar:

Bisiklete binmenin tedavi edici faydaları:

  • Alt ekstremite güçlendirme
  • Karşılıklı bacak hareketi deseni
  • Dengeleme becerileri
  • Direksiyon için görsel mekansal algıyı kullanma
  • Akranlar ve komşularla sosyal etkileşim

Adaptif Üç Tekerlekli Bisikleti kullanmanın faydaları:

  • Alet gerektirmeyen ayarlamalar
  • Bagaj destek sistemi, bakıcı freni ve arka direksiyon kolu gibi bileşenler, üç tekerlekli bisikleti çocuğunuzun veya müşterinizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirir

Detaylı bilgi için tıklayınız

KBB Medikal