E-Pacer

E-Pacer

Çok Yönlü ve Güçlü.

E-Pacer, Pacer ailesinin en büyük üyesidir. Oturmadan ayağa kaldırma işlevi, büyük veya son derece bağımlı müşterilerle yürüyüş eğitiminin önündeki büyük engeli ortadan kaldırır.

E-Pacer, TRAM'ın güçlü elektrikli kaldırma kolonunu ve güvenli vücut desteğini klasik Pacer'ın temel yürüyüş eğitimi özellikleriyle birleştirir. Sonuç, parçaların toplamından daha fazlasıdır. E-Pacer, güvenli bir şekilde manuel yürüyüş eğitmenlerine aktarılamayacak kadar büyümüş veya bağımlı hale gelmiş müşteriler için hayat değiştiren bir çözüm olabilir. Güçlü ve sağlam çerçevesi, 6' 5" ve 350 lb'ye kadar olan kullanıcıları barındırabilir.


Broşürü İndir
E-Pacer brochure.



Faydalar:

  • Sıfır kaldırma transferleri: E-Pacer, her yürüyüş eğitimi seansının bir parçası olan oturmadan ayağa kalkma transferini, bakıcının kaldırmasına gerek kalmadan gerçekleştirebilir.
  • Ekstra stabilite ile yürüyüş eğitimi: E-Pacer'ın güçlü ve sağlam çerçevesi, daha ağır veya daha uzun müşteriler için güvenlik sağlar.
  • Koltuktan koltuğa transferler: Uyluk kayışlarını E-Pacer'ın vücut destek sistemine takın ve E-Pacer'ı kullanarak hastayı tekerlekli sandalyeden minder masasına veya terapi için başka bir yüzeye taşıyın.
  • Genişletilebilir bacaklar: Ekstra adım genişliğine ihtiyaç duyan veya transferden önce tekerlekli sandalyeye yaklaşmak isteyen müşteriler için taban bacaklarını genişletin.
  • Yükseklik aralığı: E-Pacer'ın elektrikli kaldırma kolonunun 26" ayar aralığı, farklı durumlardaki müşterilerle kullanım için mükemmel çok yönlülük sağlar.
  • Yerleşik tartı: İsteğe bağlı Bluetooth donanımlı tartı ve Gait Tracker mobil uygulaması, vücut desteği üzerindeki yükü ölçerek bakıcıların hastanın zaman içinde ağırlık taşıma sürecini izlemesine olanak tanır. Android veya iOS cihazlar için kullanılabilir.

Detaylı bilgi için tıklayınız
KBB Medikal