TRAM (Transfer & Mobility)

TRAM (Transfer & Mobility)

Kaldırmak. Ambulans. Aktar.

TRAM, tek bir kompakt ünitede üç güçlü işlevi sunmak üzere tasarlanmış bir transfer ve mobilite cihazıdır: yürüyüş eğitimi, oturarak ayağa kalkma transferleri ve oturarak transferler.

TRAM, oldukça düşük bir fiyata standart bir hasta kaldırma cihazından çok daha fazla fayda sunar.

Broşürü İndir TRAM brochure.








Faydalar:

  • Dar alanlarda manevra yapması kolay, ultra hafif kompakt çerçeve.
  • Tek bir bakıcının çalıştırmasını kolaylaştıran sezgisel kontroller ve ayarlamalar.
  • Bakıcının herhangi bir kaldırma işlemini ortadan kaldıran, sırt gerginliğini ve iş yeri yaralanmalarını azaltan bir vücut destek sistemi.
  • 350 lb. ağırlık kapasitesi ve tek şarjla 70'in üzerinde kaldırma yapabilen güçlü akü sürücüsü.
  • Rutin bir aktarım gerçekleştirirken müşterinizi tartmanıza olanak tanıyan isteğe bağlı yerleşik bir terazi.

Farklı yeteneklere ve vücut tiplerine sahip müşterileri kaldırma ve aktarma kapasitesine sahip olan TRAM, müşteriyi emniyet tokalı iki arka kemer kullanarak sabitleyen yenilikçi, patentli bir destek sistemine sahiptir. Bu, bakıcının müşteriyi güvenli bir transfer için hızlı bir şekilde hazırlamasına olanak tanır.Ağırlığı 70 lb'nin biraz üzerinde olan TRAM'ın kompakt, ultra hafif çerçevesi, küçük veya kapalı alanlarda manevra kabiliyetine sahiptir ve taşınması veya saklanması kolaydır. Birden fazla bakıcı tarafından hızla benimsenebilen TRAM'ın akıllı mühendisliği, sırt gerginliğini ve stresi önemli ölçüde azaltarak çalışanlar için daha akıllı ve daha güvenli bir ortam sağlar.

KBB Medikal