Pacer Gait Trainers

Pacer Gait Trainers

Dinamic.
Hey Yere Gitmeye Hazır

1980'lerde ilk modelimizi tanıttığımızdan bu yana yürüyüş eğitimi uzun bir yol kat etti ve Pacer'ımız müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor. Yıllar geçtikçe önerileriniz tasarımımızı en ileri düzeyde tutmamıza yardımcı oldu.

Broşürü İndir Pacer brochure.

Broşürü İndir Pacer positioning checklist.



Neden Dinamik

Yürüyüş karmaşıktır. Dinamik yürüyüş eğitimi hakkında konuştuğumuzda, tipik yürüyüş modellerinde meydana gelen, genellikle gözlemlenmeyen ancak önemli vücut ve ağırlık değişimlerinden bahsediyoruz. Terapi camiasında, iyi konumlanmış bir pelvisin dinamik hareketle birlikte başarılı yürüme eğitimi için kritik olduğu konusunda giderek artan bir fikir birliği var. Pacer gibi özel bir yürüyüş antrenörü, bu doğru konumlandırmanın elde edilmesine yardımcı olur ve daha doğal bir yürüyüş modeli ve daha kolay adım atmak için gereken dinamik ağırlık taşıma ve ağırlık değiştirmeyi sağlar.

Pacer

Pacer, pek çok şekilde yapılandırılabildiğinden, her ortamda, her yetenekteki müşteriye uyum sağlayabilir. Pacer'la ilgili her şey müşteriler için ilerlemeyi teşvik eder, böylece onlarla gitmek istedikleri yerler arasında hiçbir şey kalmaz.Rifton'dan beklediğiniz çok yönlülük ve güvenilirlik budur. Pacer, müşterinizin her ihtiyacını karşılayacak şekilde kolayca yapılandırılabilir. Dinamik ve standart üst çerçeveler arasından seçim yapın ve bunları standart, yardımcı ve koşu bandı/stabilite tabanlarıyla eşleştirin.


Detaylı bilgi için tıklayınız

KBB Medikal